Theater Gorinchem

Posted · Add Comment
12mei2018

Haarstraat 64 4201 JD Gorinchem

Theatershow in Schouwburg De Nieuwe Doelen

Van 20:00 tot 23:30

bij Schouwburg De Nieuwe Doelen

Haarstraat 64 4201 JD Gorinchem

15,00

Collins Live Experience

Collins Live Experience in Schouwburg De Nieuwe Doelen

Van Elvis Presley en Madonna tot The Beatles en Coldplay. Elke artiest of band die er toe doet in de rijke muziekgeschiedenis van de popmuziek, kent tegenwoordig een tribute band. Bands dus die alleen de muziek van een bepaalde artiest of band naspelen en bij voorkeur op een manier die nauwelijks van echt te onderscheiden is. Collins Live Experience, afgekort CLE, is zo’n band. De enige Phil Collins tribute band die Nederland rijk is. In de scene van tribute bands timmert deze band flink aan de weg. De door de wol geverfde muzikanten, 11 stuks maar liefst, staan garant voor een ruim twee uur durende show waarin de grootste hits van Phil Collins en Genesis gespeeld worden. Met hits als Against all Odds, Mama, Dance into the light en easy lover is het een feest der herkenning voor fans van Collins en andere muziekliefhebbers. Uit de recente Not Dead Yet tour van Phil Collins zelf blijkt dat de popmuzikant nog steeds ‘hot and happening’ is. Zijn shows in onder andere Londen, Keulen en Parijs waren binnen enkele minuten uitverkocht.

Binnenkort kunt u deze enthousiaste groep muzikanten live aanschouwen bij u in de buurt. Naast het feit dat CLE uniek is in Nederland en muziek weet te brengen van een zeer hoog niveau, is de lead zanger ook nog eens een fanatiek drummer. Iedere Collins fan weet dat Phil zelf ook geregeld achter de drums plaats neemt en ook bij CLE zal een drumduet en de het zeer bekende In the Air Tonight niet ontbreken. Kortom een avond om niet snel te vergeten!

Collins Live Experience speelt zaterdag 12 Mei 2018 heel dichtbij! Genoeg ruimte voor iedereen om te luisteren en genieten in Schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem. De zaal gaat open om 20.00 uur en de show begint om 20.30 uur. Voor alle fans van popmuziek, en natuurlijk de fans van Phil Collins in het bijzonder, is dit een evenement wat je niet mag missen.

Tickets zijn verkrijgbaar voor 15 euro via de website van de schouwburg, www.denieuwedoelen.nl  

Comments are closed.